varning för tråkigt inlägg!

åhh nu kommer ett sådant inlägg igen däre jag måste skriva av mig!!

Just nu känns allting i hela mitt liv så rörigt, som att det snart kommer att rasa samman. Jag blir helt förvirrad av mig själv, av alla mina tankar som far runt i huvudet på mig. Alla tvångstankar, och "måsten" blir bara fler och fler, ju längre närmre skolstarten kommer mig. När skolan är igång kommer jag säkert sänkas ner igen, till den linnea som inte har någon som helst självkänsla, ingen tillit till mig själv, för mycket måsten, och alldeles för mycket stress! Och att jag enligt min egna uppfattning kommer att vara den mest oönskade, misslyckad, osmarta, sämsta människan på hela jävla jorden! Seriöst får skolan mig att må piss för att jag pressar mig alldeles för hårt och jämför mig med alla andra hela tiden. Jag har bara mig själv att skylla! Men vad ska jag göra åt saken, jag har ju blivit såhär!
Det är under sommarlovet som jag är lyckligast, då jag får åka bort, iväg från mitt hem, träffa mina underbara vänner, njuta av lovet, och framför allt inte någon skola att tänka på! Det är det bästa som finns, den bästa pausen!

ja, jag vet att man inte ska tänka i förväg, men det är inte så lätt det heller?! Åhh om jag skulle kunna bli fri från allt det här!

Men det är som sagt bara min "ettårs-svacka" som jag ska ta mig förbi, har gjort det många gånger förut, så jag ska väl klara det nu med?!

Funderar också på att ta en bloggpaus, men jag har inte riktigt bestämt mig än, jag bloiggar nog sommarlovet ut?
Alla söta kommentarer jag fått, svarar jag på någon annan dag när allt inte känns så dåligt, men för det så tycker jag att ni ska fortsätta med kommentarerna och göra mig lite gladare och mer säker på vad jag ska hitta på med bloggen!


Nu ska jag gå ifrån datorn, blir knäpp av den här!
Godnatt !

bilder ifrån hasseludden

Här kommer bilderna ifrån vårat rum på hasseludden. Det är japanskt inspererat, lägg märke till sängarnas färger!
   


1. sängarna bestod bara av en tjock madrass som låg direkt på golvet.
2. Vi hade ett litet bord där man kunde sätta sig ner.
3. Detta är innifrån vårat badrum, lilla tvagningshörnan där man kunde sitta och tvätta sig. (Observera badrum, vi hade också ett annat rum med bara en toalett.)
4. I badrummet hade vi också en träbadtunna som man kunde ligga och softa i, tyvär hann jag aldrig prova den.

Det vart inte mycket mer bilder än såhär tagna, jag sa som sagt då att jag inte skulle ha på mobilen, så jag tog bara kort på det märkvärdiga i vårat rum!

Det var allt för stunden!

snabbis

tjenamittbena! blir bara ett kort inlägg nu för jag ska fixa lite med mina bilder och sen ska jag ladda upp bilder här i bloggen ifrån hasseludden, ja ni vet det där spa;et jag var på i början av juni. "Bättre sent än aldrig" . 

Be right back, och håll utkik efter inlägget!


rihanna

ni kan inte ha missat att Righanna totalt har bytt stil?! Vad ska man säga "good girl gone bad". Jag tycker att hon var så himla söt förut med sitt fina, hår, kläderna och allt, nu har hon plötsligt blivit lite åt det "pojkiga" hållet.  

  
så som man fick "lära känna" henne

hennes nya stil syndes i hiten "umberella" , riktigt snyggt faktiskt!
Rihanna tappar toppen?!


































, och nu "the bad girl" .
Så stor skillnad!

vad gillar ni bäst?
tyck till !

jobbig dag idag

åh herregud! idag har min brors tapet bit äntligen kommit upp, saknas nu bara golvet för honom. Resten av dagenb rensade vi på vinden, vi fick ihop tre stora sopsäckar med saker som ska iväg! Nästa vecka ska vi börja med mitt rum, så som jag väntat! Det blir vita väggar och en vit fondvägg med cremefärgat mönster, skitsntyggt tycker jag! DÅ ska även jag rensa i mitt rum *puh* men en dag i taget!

haha juste, inatt har jag typ bara sovit i fyra 1/2 timma! Jag kunde verkligen inte sova inatt, log och vred och vände på mig i typ tre timmar. Fattar egentligen inte varför jag bara log och tittade i taket, kunde kollat på tv, eller läst, haha aja nu blev de som det blev, hoppas bara att jag kan sova inatt. Ska nämligen dra in till staden för några ärenden imorgon, mycket mer än så den dagen blir det nog inte...

Ska dra mig tillbaka och kolla lite på tv som jag inte gjort på typ flera veckor (?)
Kramar till er



samma modell som min brors tapet, fast att han har silverbotten, med svarta och vita detaljer, skitsnyggt!

äntligen

Halloj bloggen! Nu ligger det till såhär; jag är hemma, har fixat så att jag har laddat in bilder och filmer ifrån min digitalkamera och min mobil, en del bilder kan visas på datorn, andra inte, men det blir ett senare projekt! Just nu är jag så glad för att jag har min älskade laptop hemma, med nu ganska många bilder! Tangentbordet krånglar nu ingenting så jag kan behandla den nu som om den verkligen var min, spara bilder m.m. :)
 
Jag kommer att lägga in lite bilder ibland, men det är viktigt att ni inte tar bilderna som jag lägger ut här i min blogg utan mitt tillstånd! För ni vill väl ha era bilder på bloggen för er själva?!

Okej här kommer premiärbilden;



Detta är jag och min älskade vän Jovanna på bilden.
Observera att detta är en lååååång tid tillbaka, vilket ni kan se på våra "poser" , haha dom tiderna är förbi!4

Nu ska jag frixa lite annat på min dator.
See ya!

"stenhuggaren"

som ni vet läsar jag Camilla Läckbergs böcker, har ju tipsat om alla som jag har läst ut, och nu har jag även läst ut "stenhuggaren". Ni får inga smakprov av denna bok, men jag kan bara säga er att den är lika bra som alla hennes andra!!


playa söderby

jaha ja, det vart en natt till här för oss, så det blir nog ingen stan för mig och min älskade vän joovi, men en annan dag kanske?  just nu saknar jag min laptop, men jag vill ändå att min kraschade dator ska lagas så att jag kan få tillbaka alla min bilder! blä!

när jag la fram förslaget om resan till mamma fick jag iallafall ett bättre svar, ci skulle siskutera grejen senare, kanske finns det ett hopp för mig? (:

KRAMKRAM


hejhopp

Jaa vad ska man säga om denna dag... händelserik! Jag har varit lite överallt idag med min faster och min kusin. Men är vi iallafall tillbaka i söderby. Just nu är jag såjäkla "pissed of", juag fick värsta erbjudandet av mina kusiner, dom ska åka utomlands om någon vecka och domtyckte att det skulle vara roligt ifall jag kunde följa med, mentrorni att jag får för mina föräldrar " neej linnea, du får vänta något år" bajskorvar! Haha aja kanske kan försöka att övertala?!

Nu ska vi käka mat, kanske bloggar ner sen, eller vi får se, ska nämligen köra lite volleyboll i poolen sedan, så jävla nice !

KRAMISAR


update from my lovely laptop

jag uppdaterar ifrån min laptop!!! Jag har saknat den så jävla mycket men nu har jag den här framför mig, med ett nytt tangentbord som dessutom är mycket skönare! :)

Jag är ledsen men just nu blir de dåligt med uppdateringar för jag ska hem till min faster i söderby, hon fyller nämligen år. Jag stannar nog kvar där till söndag, under den tiden ska jag bara schteka och bada , hihi (6). Kommer kanske slänga in ett inlägg eller två, håll iallafall utkik så får vi se hur det blir.

Nu ska vi dra förbi nya elgiganten dätr min bror ska köpa ett spel.

Hare gött'


musik

här kommer dom två mest spelade låtarna i min lurar på denna semester :


 
Bon Jovi - living on a prayer

Nickelback - here without you.       Väcker minnen!

at my home

jag bloggar från mitt hem,  jippie! Gud va skönt det var att vakna upp i sin egna säng! Nu har jag det som jag vill ha det, alla mina saker på plats i mitt rum, riktig toalett, egen dusch som man inte behöver stressa ihjäl sig i, mycket plats och utrymme, flera tv - apparater, haha hem ljuva hem!

Angående bilresan så gick den snabbare än vi trott, jag läste och lyssnade på musik mest så det fördrev tiden! Jag är ledsen att det inte blev något bloggande igår, har egentligen ingen anledning till varför, men datorn stod kvar i husvagnen, och när vi kom hem hade jag för lite tid! 

Idag blir det till att packa upp allting ifrån husvagnen, tvätta massor o.s.v, sedan blir det nog lite städning uppe på den stökiga vinden, och sen ska jag uträtta lite ärenden b.la. hämta min laptop! :D

Har ni det bra? Är ni hemma eller bortresta någonstans? Skriv och berätta och gör mig glad!
Nu ska jag svara på mina kommentarer, kommentera mera!

Kramis!


JAG ÄR PÅ DÅLIGT HUMÖR

SKIT ! Nu ger jag snart upp, ingenting funkar. Jag vill fixa om hela bloggen nu, men jag fattar inte hur man gör med alla koder, och jag kan inte fixa med bilder för min dator är inte här! Fan fan fan nu tänker jag inte göra om någonting i min blogg förren jag har min dator och bilder och hjälp och annat skit på plats!
Förlåt det ligger mycket annat bakom det här utbrottet också, bara skönt att skriva av sig! Nästa gång jag bloggar sitter jag i bilen, pappa säger att det ska funka att blogga i bilen, vi får väl allt ta och se, hoppas, annars bloggar jag hemma, fan vad jag vill hem nu!!!!!!!!!!!!! Önska mig en glad och lång bilresa hem så att ja inte dör av tråkigheter!

GODNATT SOLSTRÅLAR

fotdeo

ja som ni kanske ser håller ja på att göra om mina kategorier lite grann, dom gamla  inläggen kanske inte riktigt passar in med de nya kategoriernas namn, men det får ni stå ut med!

Nu tänkte jag iallafall inviga en av mina nya kategorier ; LINNEA TIPSAR.

Jag tänkte faktiskt tipsa er om dr scholls fotdeo.
Vem tycker att det är mysigt med illaluktande fötter? Inte jag iallafall. Ballerinaskor är typiska svettskor, därför brukar jag spruta i mina. Det luktar faktiskt gott om sprayen och efter att skorna är sprayade luktar en svag doft av parfym.

Men det finns nackdelar med denna produkt; Det blir vitt i skorna efter sprayen som sedan fastnar på fötterna, inte särskilt charmerande. Lukten håller inte alls länge, men det kanske är för att mina skor är så pass gamla?

Även fast dessa nackdelar finns tycker jag att produkten är värd att testas, den håller ju iallafall för stunden och är en bra sista - sekunden - åtgärd. Den försämrar ingenting!



imorgon bär det av hem

hej bloggen och ni få läsare!

Idag var det sista dagen här på öland. Imorgon eftermiddag bär det av mot mitt älskade hem. Jag har sådan hemlängtan , har inte varit hemma så mycket nu på ett tag. Vad är det man egentligen brukar säga? "Borta bra, men hemma bäst".

Idag har vi legat vid poolen, har läst i min bok, så nu har jag inte så långt kvar i den heller.. damn linnea, måste ha kvar lite läsning till hemresan. Nu ser man också större kontrast mellan min nya bränna, och min "vita hud" hah!

Ska skriva lite mer snart, nu ska ja återigen göra min favoritsyssla på datorn; läsa bloggar! hih.
I'll be back!


tiden rann iväg

helt ärligt vart de lite tokigt nu, hade ju tänkt mig att ja skulle skriva lite roliga inlägg.. men nej tiden rann iväg och jag kan inte stänga in mig någonstans eftersom att vi sover i husvagn! Typiskt!

Ville bara berätta att min laptop är klar på lagningen nu, eller den har varit det i några dagar, synd att vi hann fara bort innan den blev klar. Jag längtar iallafall tills vi kommer hem så att jag kan fixa med den! Hihi.

Men nu ska jag stänga av innan mamma och pappa gör det åt mig (;
puss och kram och godnatt (för er som ska sova)
<3


ska iväg

sorry hann inte blogga, svarade på kommentarer o.s.v.
Nu ska jag iväg ett tag. Kanske hörs senare ikväll, annars hörs vi en annan dag!

puss på älsklingar !

måndag

så jävla ont i magen, och det var årets bästa inledning! Haha!

Denna dag har det varit bäst väder under hela tiden jag har varit här på öland. Det har varit spöregn på morgonen och natten, kvällen har det varit sol på och under dagen duggregn, låter det roligt, inget bad under några av dom dagarna och jag har ändå varit här sedan i onsdags! Men idag var de mirakulöst sol, så vi låg vid poolen och jag jobbade på min, osyliga(?) bränna, lite resultat iallafall (:

Vi var in till borgholm nu på eftermiddags-kvällningen och då var jag inne på en liten outlet med massa fina kläder. Min mamma köpte en fin liten bolero-kofta med stora knappar och stickade armar, very pretty.

Nu väntar käk, mums är vrålhungrig, hehe.
I be back soon.

Å tack för att ni läsare som kommenterat gjort min dag betydligt bättre, hade nämlifen oväntat mycket kommentarer, nu sprudlar jag av glädje!!


jessica alba

åhh irritation på hög grad! Inlägget innan det här publiserades aldrig eller jo nu då, skrev det typ för flera timmar sen med de blev något knäppt! jaja!

Finns det någon mer än jag som tycker att Jessica Alba tillhör några av dom vackraste kvinnorna i världen? Så jävla snygg!

Jessica Alba är visst Latina!Jessica Alba fick en dotter!

deras dotter kommer att bli riktigt snygg !

Det var allt för mig denna dag!
KRAMISAR PÅ ER

chicy

Känner mig sugen på något nytt till sommaren. Har kollat lite på chicy.se och hittat en drös med fina grejer!
En byxdress nu på sommaren känns nästan som ett måste;
Byxdress - Svart


riktigt söt klänning som gärna får bo i min garderob, även den stilsäkra nicole richie tycker om den;



och en av höstens hetaste klänningar, axelbandslösa volympuffen;



MUMS !


vem kostar mest; sonen eller dottern?

GE money bank har utfört en undersökning om hur mycket en dotter och en son i snitt kostar från åldern 4 år till 18 år. Kan ni gissa vem som kostar mest? 

Tro det eller ej men det är faktiskt sönerna. En dotter kostar i snitt 300 000 kronor medan en son i snitt kostar 390 000 kronor. Pojkarna kostar alltså 90 000 :- mer än flickorna gör. Konstigt, jag har alltid trott att det är döttrarna som det spenderas mest på med alla klädköp och utseendefixeringar. Okej, det låter lite fördomsfullt nu (ta inte illa upp tjejer, någon kanske vet vad jag menar?) men jag trodde verkligen att det var tjejen som kostade mest.

summan av kardemumman för att sönerna kostar mest är nog för att dom får grejer mer sällan än tjejerna men deras prylar kostar mer, och vi tjejer köper lite smågrejer då och då! Men det är bara en tanke, ni kanske tror något annat? Skriv vet ja!

              

                                         390 000 :-                                                      300 000 :-                          
          

känns som så varje dag

okej helt seriöst! Jag dampar sönder på den här fuckade datorn, jag dampar sönder på hela mitt liv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Allting går åt helvete hela tiden, helt seriöst så orkar jag inte mer, åt helvete med allting plus att cp-skolan börjar snart ! Åhhh jag får sån jävla ångest!

förlåt hurrni, ni behöver inte läsa vill bara skriva av mig lite!
ska dra nu, kolla på sibel.
puss och kram !

Eva Longoria Parker

Eva Longoria Parker är en av mina favorit kändisar, kanske för att hon har en sådan skön roll i "desperate housevives"? Jag vet faktiskt inte själv. En sak i säker, hennes nya hår är väldigt vågat, men väldigt snyggt på henne. Visserligen hade hon jätte fint hår innan, men jag har hört att det klippts för att de ska passa in på hennes roll i de nya avsnitten av dh. Även kring hennes kretsar det gravidrykten! Är hon gravid kan hon skratta sig lycklig, deras bebisar kommer att bli riktigt snygga!





































paris hilton som mamma?

Just nu känns det som att kretsar babytankar omkring alla kändisar, många är nyblivna föräldrar! Även Paris Hilton har slagits av denna tanke.

I en intervju med L magazine säger Paris Hilton att hon vill ha barn nästa år. Hon säger att hon vill ha ett enklare liv bort ifrån strolkastarna. Det var när hon fick reda på att Nicole Richie var gravid som hon bestämde sig för att växa upp och ta ansvar, att bli mamma är det bästa sättet att göra det på.

Paris Hilton, stämmer graviditetsryktena?!

Med tanke på vad som befinner sig i hennes urrigning kanske hon redan är gravid?!
Det ska bli spännande att följa dessa rykten(?). Kommer hon i sånna fall passa som mamma? Ja det återstår att se!


chic

Chic - din nya snygga succétidning om shopping!


Jag har läst ett nummer av tidningen chic, mycket mycket bättre än väntat. Den handlar till största delen bara om mode och shopping, men det är inte som "sofis mode" chic skriver nämligen lite om kändisar, lite som "klick" gör. Detta får den fantastiska tidningen att bli så bra, en kombination mellan mina två favvo tidningar, halelujah, äntligen! Kommer köpa varje mummer av denna tidning som jag också gör med sofis mode. Jag bara älskar tidningar, så nu ska jag dra mig ifrån laptopen och läsa mitt nyinköpta nummer av chic!

So long !




predikanten

Jag tipsade er förut om boken "isprinsessan" som är skriven av Camilla Läckberg (scrolla ner) , nu har jag även läst ut efterföljare på den boken vid namn "predikanten". Otroligt bra, har streckläst den nu snart i två dagar. Även den är en kriminalroman.

Handling; En liten pojke är ute och leker när han plötsligt hittar en mördad kvinna. När polisen kommer till platsen hittas två skelett under den mördade kvinnan. Poliserna försöker frenetiskt hitta mördaren, men det är betydligt mer komplicerat än dom väntat sig.

Tro mig man blir så insatt i bokens alla händelser, jag kunde knappt slita mig ifrån den. Hon är så jävla bra, riktigt läsvärda är hennes böcker, men börja med "isprinsessan".

En bra bok fastnar!





update from öland

dear readers..

höhö bra inledning! Just nu befinner jag mig på öland, vi kom hit i eftermiddags efter två dagar i västervik hos några kompisar. Där gjorde vi faktiskt inte så mycket, vi var inne i staden och käkade lunch, kollade snabbt lite affärer. på kvällen drog vi ut med båten, för att min brorsa skulle kunna fiska lite grann... jag kan säga er att det fanns inte en jävel till fisk, hah!

Måste bara flika in en sak när det gäller att åka båt. Att åka båt är nästan det mest fantastiska man kan göra: känna vinden slå mot ansiktet och känna att den blåser bort alla probem som man vanligtvis har, känna doften av frihet, och se månen speglas i vattnet. Det mina herrar är romantik, alldeles otroligt fantastiskt!

Ja tillbaks till verkligeheten, vi ska stanna här på öland tills nästa onsdag, fast sedan vad som händer därefter är nu oklart, kanske åker vi vidare eller drar oss hemmåt? Vem vet?! Det är det som är så fantastiskt med husvagns semester, ingen planering!

Vi har sjudagars internet så jag kommer kunna uppdatera fler gånger, men jag kan inte säga att jag uppdaterar varje dag för så skulle jag ljuga. När det gäller kommentarer så får ni om vanligt kommentera massvis, men jag kollar på dom när jag har tid!

Nu ska jag iväg och ringa ett samtal!
Ha det aå jävla bra, hoppas ni får en skön semsester!
Puss&Kram

drar igen

jag ska dra iväg snart igen!

denna gång kommer jag att ha med mig en dator så jag kommer nog kunna uppdatera lite grann, nice eller vad?!
men vi har mycket att stå i nu, så jag måste tyvär säga att det blir ett väldigt kort inlägg, och jag vet inte när jag uppdaterar nästa gång. Men håll ut!

PUUSS OCH KRAM


watches

klocka är något man måste ha, antigen har man den på mobilen, eller på väggen, eller så har man den helt enkelt på armen! Armbandsur i olika modeller är nu den hetaste accesoaren, det som syns mest just nu är klockor åt det manliga hållet, klockor med stor urtavla, och klockor med blingbling ! Här kommer några snygga klockor ifrån återigen asos.com;


ASOS Plain Strap Watch With Stone Detail Case
Guess Swarovski Stone Dial Watch

Guess Swarovski Case Watch With Metal Strap
Min favorit är den mittersta klockan har hittat en ungefärlig sådan modell på urochpenn!

asos.com

God morgon, hoppas ni har vaknat till en underbar dag? Det har inte jag iallafall! Det som väntar denna dag är all packning igen! Nu är det spikat att vi åker redan imorgon igen, därför behöver jag packa allt igen! Tråkigt!

Jag har nu på morgonen spanat in asos.com, dom har så mycket fina grejer där, kollade mest på "day-dresses" enligt mig kan man aldrig få för mycket klänningar/tunikor. Här kommer några av mina väldigt sommriga favoriter!

ASOS Embroidered Bust Sundress


Ruby Rocks Sparkle Embroidery Frill Sleeve Dress

  
Emily & Fin Contrast Bandeau Fan Print Dress
 
Yumi Boutique Lace Trim Layered Jersey Dress

oops!

ojj hehe hurrni det här med ändrarde planer kan ni glömma, STRESS !
vi drar redan på måndag förmiddag igen.. till några kompisar och sedan därifrån direkt till öland! oj oj oj!
Men nice ändå!

en bit ur en sångtext

I wonder if you know how it really feel's
to be left outside alone when it's cold outhere


NU ÄR JAG TYVÄR HEMMA IGEN

HEMMA !!


jaa hurrni nu är jag (tyvär) hemma igen.. jag kan bara säga det att jag är förälskad i värmland; miljön, husen, vännerna, i princip allting! Ingenting är sig likt där jämfört med "stöckhölm", det är bara för bra för att vara sant!
 
alltid lika roligt att åka dit och alltid lika motigt att sticka därifrån, och eftersom att vi bor så långt bort blir de bara besök på sommrarna! men jag och brorsan ska försöka se till att det blir ett besök i vinter, det är ju inte så långt dit... heh!

Nästa hållplats? Ja det blev lite ändrarde planer så vi drar direkt till öland tror jag, men jag har ingen aning om vilken dag det blir inte efter onsdag iallafall !

just nu ska jag bara slappa pch längta tillbaka till mitt älskade ställe! Vid den här tiden igår var vi alla hemma hos David å chillade I VÄRMLAND!!!!!!!!

KRAM KRAM!




flygfoto över åmotfors


veckans låt

och nu.. sista inlägget bara för er läsare.... veckans låt, en riktig sommarhit !



Kate Ryan - Ella Elle L'a

dagens ..

DAGENS RESA: värmland.
DAGENS MAT: Mc Donalds.
DAGENS PERSON: lillebror.
DAGENS LÄTTNAD: lämna mitt hem.
DAGENS JOBBIGASTE: långa bilresan.
DAGENS MÅSTE: äta.
DAGENS VILL HA: en fet godispåse.
DAGENS VILL GÖRA: måla i mitt rum.
DAGENS KLÄDSEL: mjukisar, t-shirt.
DAGENS SMINK: ingenting.
DAGENS FRISYR: slarvig knut.
DAGENS PLANER: bilresa.
DAGENS SAKNAD: joovi.
DAGENS BÄSTA: hmm.. donken!
DAGENS ROLIGASTE: ska till min faster.
DAGENS MISSLYCKANDE: mitt nagellack.
DAGENS DROG: jag knarkar inte..
DAGENS KÖP: tyvär ingenting.
DAGENS GODIS: har inte ätit någon, men sugen på daim.
DAGENS HUMÖR: lycklig :o.
DAGENS PLAYLIST: ahh, alla möjliga blandningar.
DAGENS DUSCH: imorse.
DAGENS PARFYM: Escada- moon sparkle.
DAGENS HÄNDELSE: ni vet redan.
DAGENS TRÅKIGASTE: bilresan, finns överallt XD.
DAGENS FINASTE: vädret, noot!
DAGENS SJUKA: what?!
DAGENS MÅENDE: Glad som fan!

nu drar jag..!

jaa kära läsare, om någon timme åker jag iväg till min faster i värmland. Jag har tyvär inte fått tillbaks min laptop så det blir antagligen inte någon uppdatering.. jag kommer inte alls vara borta så länge.. några dagar, sedan är jag hemma i typ någon dag och sedan sticker jag igen.. haha hektiskt!  jag kommer iallafall att saknar några här hemma (ni vet ju vilka ni är) ! 

Så nu har jag iallafall typ fem timmars bilåkande framför mig, men jag är laddad med massor av saker så att jag aldrig blir rastlös, klara liksom inte av att sova i bilen! höhö! men nu ska jag ta hand om min jobbiga lillebror!

Ha det bäst kära ni, och när jag kommer hem vill jag ha rekordmånga kommentarer, spelar liksom ingen roll vad ni skriver, om ni är fantasilösa kan ni ju t.ex. kommentera ett "A" , det är ju liksom något iallafall (a) hah!

Pussar och kramar
Linnea
<3

dagens ärenden

jahapp, nu sitter man igen vid den gamla laptopen, inte min!

ska packa idag, dra till stinsen och inhandla sakerna som fattas.. kan dagen bli mer spännande?
jo förresten jag ska nog träffa fia en stund idag, vi kommer nämligen inte träffas på flera veckor, hur ska ja klara mig?

spanar in lite kläder på http://www.stylebystars.com/ det finns otroligt mycket mycket fint där, speciellt snygga klänningar.
Det coola är att kläderna är stylade av kändisar!

Men nu måste jag dra, har en tid att passa plus att jag svältar snart av hunger!
Kram !

lördag 5 juli

Hellu bebes

Bloggar live ifrån min fasters hem, har precis käkat och snart blir det jordgubb&rabarber paj! Mums!
Ja dagens händelser..? Imorse hade jag som sagt en klipptid hos en tjej som jag aldrig gått hos förr, har blivit tipsad! Hon var så bra, hon sa precis hur hon tyckte att jag skulle ha, och sen klippte hon, det blev jätte fint, kanske inte så jätte stor skillnad?.. men men! Klippte igenom hela håret och klippte upp det lite grann, känns väldigt fräscht nu innan semestern!

Idag åkte mina kusinbarn hem så man skulle då ta farväl av dom, även fast vi träffar dom redan nästa vecka(!), när dom precis var på väg att åka hem, kom mitt andra kusinbarn som är nyfött! Gud va skojj!

Ja, jag har börjat med packningen, satt upp värsta snygga tv-rums lampan... inte mycket mer har hänt denna dag!
Nu saknar jag min älskade jovanna hur mycket som helst! Jag tycker faktiskt att hon ska ta sig hem nu, hon ser väl ändå ut som en pepparkaka i detta fall, I like!
Nu är det iallafall efterätt, och Max(kusinbarn) har tystnat, sover väl så gott nu !

Ha det bra!
Pusshej!

hurry up !

ojj vad tiden gott snabbt! Jag och pappa har satt upp värsta lampan i tv-rummet och plötsligt var kolockan mycket.. ska iväg och fira min faster och jag är inte riktigt klar, så jag måste skynda mig! Berättar om dagens händelser senare!
Pussar och kramisar Linnea

Parfymer


När vi kommer till det läget att det är dags för en ny doft, kan man känna sig osäker, det finns ju så mycket olika parfymer.
Jag köper alltid olika parfymer, jag har ännu inte hittat den doften som jag känner mig hemma med.


För någon månad sen var jag kryssning och var i behov av en parfym, då tänkte jag att jag kunde passa på i tax free'n. Det fanns inte alls dom där dofterna som jag var ute efter. Men på topplistan och bland nyheterna hittade jag "Escada - Moon sparkle". Den luktar sommarsött, och det var ett bra pris på den så jag slog till. Tror du att doften håller länge?! Icke sa nicke!
Visst parfymer håller aldrig hela dagen.. men den här parfymen håller i sin lukt i högst en timme (!) parfymer som jag har haft innan har hållt mycket längre, och dom har tillochmed varit biliigare! Det känns bara som bortkastade pengar... det är riktigt tråkigt! Jag dissar parfymen hårt, den ska faktiskt sitta längre, annars tar den slut direkt! Den får ett litet + i kanten för att den luktar gott!



Bilden fungerar tyvär inte!


back on track

I'm back kära läsare, med ett gott humör !

Det var som vanligt väldigt mysigt på hasseludden, är där varje sommar, men denna gång fick vi bo i ett japanskt insperarat rum(!) Så himla mysigt, har tagit kort på rummet, men dom bilderna kan jag inte ladda in nu! Sängarna låg på golvet, vi hade en badtunna av trä i badrummet, och en tvagningsavdelning. Att tvaga sig betyder att man tvättar sig, i Japan tvagar dom sig. Det var såå mysigt, har liksom aldrig bott i ett sådant rum! Har ni varit på hasseludden? Skriv och berätta blir jätte glad!

Nu är jag iallafall back on track, chillar mest. Ikväll ska jag ju som sagt käka hemma hos min morfar, dom har gjort i ordning sin pool nu, så då kanske det blir ett dopp!  Hehe!

Det är många som har gissat på kändisen (inlägget innan detta), jag kan säga det att ingen har gissat rätt! Egentligen är ju inte det så konstigt apropå hennes utklädnad. Svaret är; Rihanna under en inspelning av hennes nya musikvideo. Det kunde man ju inte tro eller hur?!

Ha det bäst kära läsare, fortsätt läsa och kommentera min blogg, ni gör mig glad!

GISSA KÄNDISEN?!

Men det är ju Rihanna som håller på att spela in sin nya musikvideo
 

fullt upp !

jag sa ju som sagt att det kanske skulle bli en dålig uppdatering framöver.. å det ser ni ju att de blev!

Har haft så fullt upp med mina kusinbarn, världens go'aste bästaste sötnosar! Nu har dom åkt iväg till kolmården, så passar jag på att sitta lite vid datan, kommer ju som sagt inte ha tillgång till dator, är tveksam om jag kommer att ha mobilen på.. men ni kan ju alltid testa om inte annat är den återigen funktionell på fredag förmiddag I guess! För er som inte tittat i alla mina inlägg; jag ska på spa!


Det kommer antagigen inte bli några lååånga inlägg framöver p.g.a. av mitt hektiska schema, har typ inte ens en stund ledig!  PUUUH !
Dagarna som återstår;

Torsdag- Fredag; Spa.
Fredag kväll; Middag hos morfar.
Lördag; Frissan, säga hejdå till kusinbarnen, faster fyller år - kvällen.
Söndag; Köpa allt som saknas till packningen, packa, träffa fia.
Måndag; Åker till faster i Värmland.

Jag hoppas att jag har tillgång till dator hos min faster, då skulle jag möjligen kunna slänga in ett inlägg eller två! Eller så får jag hoppas på att min älskade laptop kommer tillbaka innan måndag, då kan jag ju ta med den!

Nu har jag bara snackat om mig, hehe!
Hur är det med er?! Mår ni bra?! Ska ni ut på några resor i sommar?
Kommentera massormassormassor!


Pussochkram
Linnea

...

Har suttit framför datan på tok för länge.. kommer att få fyrkantiga ögon ;s ! Men nu måste jag iallafall vara klar! Jag ska iväg på ett friskis&svettis pass som börjar klockan 18.00 så jag måste göra mi iordning nu! Som sagt kommer min kusin med familj ikväll så jag vet inte hur mycket pass bloggande det blir, men något inlägg ska jag väl klämma fram (; 

Ha det så bra! 
Här får ni en bild att klura på! 
KRAM 


självförtroende, kroppskomplex

Det här med kroppskomplex är något som alltid kommer att ligga som ett hinder i huvudet på unga tjejer, eller kvinnor, ibland tillochmed på killar. Men varför har man komplex? Är det för att man tycker att hela "jag" är apful? Knappast! Man kan alltid lära sig att tycka om sig själv. Men man ska alltid jämföra sig med dom som man tycker är "snyggast" se vad dom har som inte "jag" har.  Resultatet blir då som sagt en pina för sig själv, för självförtroendet framför allt. Man mår bara dåligt av det, vad är meningen med att sänka sig själv?

Eftersom att alla är bygda på olika sätt, ser ut på olika sätt, tycker jag att man ska vara glad för det man har, jag menar skulle du verkligen vilja vara "snygg" men inte alls likna din familj.. det spricker ju i längden.. Eller hur?! Därför ska man vara glad för hur man ser ut, det har ju faktiskt med anlagen att göra, det är ju något unikt!
Alla är unika, så varför strävar man så starkt efter att passa in, och bli så snygg att man inte kan bli mer egenkär?! Jadu, det handlar om att vara nöjd med sig själv och kanske för att hitta "den rätta" då kan man ju inte vara ful! Jag tror på att det finns någon för alla! Och om alla skulle gå runt och se likadana ut, ex; supersmala, superstora tuttar, supersvart hår (nej, jag tar inte blont som ett alternativ) vad skulle de då finnas att gilla? Alla skulle se likadana ut, och tänk på att alla människor här i världen har olika syn på saker och ting, man gillar inte alltid samma saker som alla andra(?)

Nu kommer det ultimata påståendet; försök inte att förändra dig för någon annans skull, våga vara dig själv, acceptera dig själv för just den du har blivit!


RSS 2.0