Helg

525073-5Hej alla soetisar !
Idag har jag gått dom sista timmarna i skolan före praoen v.18 & 19
YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSS
Efter skolan drog jag och fia till stan, fia skulle köpa extansions.
Sedan drog jag hem till mig och käkade lite, läste lite tidning och sedan dess har jag typ varit inne på datan (; haha social jävel!
<------hittade ett jätte najsigt linne på H&M, det ska ja köpa!
Imorgon ska ja dra till stinsen med mami (tror jag) ska kolla lite på GINA TRICOT I löööv den affären, och dessutom har den ju öppnat i stinsen nu ! har nämligen fått lite pengar av pappa bara för att han är så bäst ! Men på eftermiddagen ska jag å typ hela min släkt fira min kusin och hans tjej, och då ska jag även träffa mitt nyfödda kusinbarn för första gången ! ska fortsätta att kolla vidare på datan nu (; hihih
pussarpussar från linnea <3












kort vecka

jag har varit sjuk några dagar denna vecka efter i fredags , höh!
jag kommer nog att bli deprimerad, jag verkar bara ha motgångar just nu och jag fattar faktiskt inte varför + att jag är så j**la skoltrött! seriöst så orkar jag inte mer, vill bara skita i den och dra härifrån! fast det verkar inte vara som en bra idé menmen. jag vill bara spola fram tiden till den 5 juni och sedan sluta skolan och, ofc gå ut med jätte bra  betyg (a)
nästa vecka och veckan därefter är det prao som gäller (: ska då oraos med min faster på danderyds sjukhus, fett najs att slippa skoolan :D aja orkar inte skriva mer , har sån jäkla huvudvärk ! går nog på en promenad (:
förresten så har elinpelin sötnos fixat till min design lite ! tacktack til dig älskling! 

puss på er söötisar <3
 


ännu en lyckad fredag (:

hej alla soetnosar, min data har som sagt krashat så jag kan inte uppdatera min blogg så ofta liksom "/ .
Jag måste bara berätta att mina vänner betyder otroligt mycket, särskilt vissa av dom, (alltid ni) ni är verkligen bäst och ibland så finns det ingen annat en ni som man vill leva för! fredagen den 18 aprill 2008 , var fuckat lyckad! asså det var bland dom bästa kvällarna som jag någonsinn har upplevt ! haha jag skämde ut mig en hel del (a) men ädå, ibland får man bjuda lite på sig själv haha!  tack till alla er som gjorde kvällen så underbar som den blev.
Idag har jag varit på konfirmation, fia, allis emelie, emelie, konfimerade sig , hmm gillar inte kyrkor men ja satt där och kollade (man såg typ inte ett smack) ,sedan var det efter grejjs hos fiiia där det var as good mat, italiensk bufé, och till efterrätt annanaspaj , mums! men under dagen blev jag fett förkyld, vaknade hos felle å kände mig inte heller så pigg på morgonen, vet faktiskt inte varför...
- Aja nu sitter jag hos min faster å glider lite på datan, det är bäst att utnyttja datorerna hos människorna som man känner eftersom att man inte har någon chans att fixa det hemma; FIXA MIN DATA FÖFAN ! huvudet känns såå tungt och jag måste plugga imorgon + att ja ska ner till stinsen och cheka nyöppnade gina tricot ! yesyes!
orkar inte skriva mer
puuussss, <3


Engla

Tjeena alla sötnosar !
Kollade på nyheterna förut idag, har följt hela detta mysteriumet med den försvunna flickan Engla. Hon skulle cykla hem från fotbolls planen ensam för första gången. Men hon kom aldrig hem, hennes cykel låg slängd i diket. 

Det som var konstigt och väldigt timat är att det var en person som precis hade köpt en ny kamera och lyckades fota Engla när hon kom farande på sin cykel, och någon minut efter kom det en röd bil som också blev fotad. Med hjälp av bilderna lyckades polisen ta in killen som ägde bilen.

Han erkände att han hade mördat en kvinna år 2000 + att han visade vart han hade gömt ENGLAS DÖDA KROPP! Det slog mig aldrig att Engla kunde vara död. Usch! Det är  så jävla hemskt! Fyfan till alla äckliga människor som inte har något bra liv, som måste gå och döda människor för att kunna roa sig. Jag fattar inte vad som är fel i deras huvuden!

R.I.P Engla


lyckad fredag

härligt med lördag! igår kväll sov ida och fiia hos mig, fyfan va det var naajs, en kväll jag sent glömmer, dessutom sov vi i min husvag så det var ju typ jätte najsigt! haha. idag tänkte jag & ida & allis & fia dra på bio i kista, 27 dresses, efter det ska jag på foot louse med min mammi (: och imorrn då? PLUGGA till typ engelska provet :S ska dra och duscha nu så att man hinner till bion till klockan 12.15!

pussaaaar,

saknar dig

Dagarna går men det är ingen som fattar hur jag mår. Saknaden tar kol på mig, och dagarna det var du & jag är nu över. Jag önskar att jag kunde trycka på stopp och börja om igen, för jag hade allt jag någonsinn kunnat drömma om. Men så försvann du, försvann ut i verkligheten där ingenting existerar. Jag kan fortfarande höra dina steg bakom mig men du är inte där. När du försvann, försvann mitt liv. jag älskar dig


HEELG SNAART !

Jag är å jävla glad, imorrn är det fredag, och efter fredagen kommer lördagen?! haha ! jag älskar helger, det är så skönt med lite omväxling (på veckorna är det ju skola) å fyfan för skolan alltså, den är så jävla sugig, å sen alla läxor.. skolan blir ju inte roligare för det. anyway läängtar verkligen till den dagen då jag tar studenten, då har man HELA grundskolan, gymnasiet bakom sig. Shit vilken lättnad det skulle vara! Aja är glad för att jag redan har gått åtta år i grundskolan, så det är ju inte så jätte långt kvar..(a) typ bara några år ...(6) höhö!

puusss,

RSS 2.0