boktips !

Måste tipsa er som gillar att läsa lite spännande böker . "Isprinsessan" skriven av Camilla Läckberg är en kriminalroman (finns även på film), jag kan knappt slita mig ifrån den. Hon är en riktigt duktig författare och hon skriver böcker med en stor inlevelse! Ska genast efter denna bok börja med "stenhuggaren"  även den skriven av henne.

Mycket läsvärd!

bild tagen ifrån google.







































filmdag

Sitter med farmor och farfars laptop i sägen..
Har varit med min kusin idag, kollade lite film å så.. har inte hänt så mycket mer faktiskt! Vill på något sätt iväg och träna, men jag orkar faktiskt inte, jag har inte ork i kroppen överhuvudtaget! Det enda som jag vill göra nu är att måla om i mitt rum, står inte ut med dom fula väggarna! Har typ bestämt mig hur det ska bli iallafall, känns som ett bra steg på vägen!

Imorgon kanske jag följer med pappa på jobbet, han behöver hjälp, har med det som hände i helgen att göra...  så så blir det antagligen.. på eftermiddagen kommer min kusin med familj ifrån värmland hit. Det ska bli skitroligt att träffa dom, har inte gjort det på säkert ett år!

Ni kanske undrar ifall jag ska sitta hemma hela sommaren framför datorn och lata mig?! Nehe nej, det ska jag inte! På måndag nästa vecka åker jag och min familj iväg till värmland, det är den första semester "resan" vi gör. Kommer åka iväg till andra ställen också, men just nu är datum och sådant oklart, men jag håller er uppdaterade!!!

Nu ska jag kika runt lite här på datorn, ha det så bra hurrni, slänger in ett litet inlägg strax; boktips!

Öronmys !

Kände för att ladda upp lite öronmys, strunta i videon, det är musiken jag syftar på!



Celine Dion - Alone

brist på rubrik

Hejhopp!

Dålig uppdatering? Jag vet! Det har hänt en del grejer nu i helgen som jag vill lämna utanför bloggen. Det har alltså gjort att jag inte haft någon tid för bloggen! Synd! Men nu sitter jag här iallafall, och nu äntligen har jag lämnat in min dator, hoppas bara att det inte tar så lång tid med lagningen, saknar den redan höhö!
 
Har inga särskilda planer inför veckan, många polers är bortresta, så jag tänkte ha en lugn vecka. Det passar ju utmärkt eftersom att jag ska på hasseludden, för er som inte fattat det är det alltså ett spa! Tyvär får dom som är under 16 år bara vara där på sommrarna, inte lika mysigt att bada i de varma källorna då, men det är ju inte långt kvar!

Just nu snurrar det runt massa grejjer i min skalle, som jag inte får styr på, kan inte tänka klart. Därför väljer jag att svsluta inlägget nu, och som ni kanske förstår kommer det inte att bli lika många inlägg nu när min data är på lagningen! I Hope you understand!

// L


inlämning av dator

Hellu bebes!

Ska srax iväg och lämna in min älskade dator! Det är ju fel på tangentbordet! Jag har ingen aning om hur lång tid det kommer att ta, men jag kommer iallafall ha illgång till en annan dator ! Nu blir ni glada va? hihi!

Keep going whit the comments, I LIKE I LIKE !

Pussar och kramisar Linnea

Smycken

Chill idag!

Jahah blev typ rå dissad idag?! Nee skojja bara, blir ingenting med min kusin idag så jag chillar at my home istället! Går in mina ny högklackade skor, förbereder mina fötter på en ren mardröm!
Har surfat runt lite och har hittat skitsnygga smycken! I want I want I want! Cheka in denna länk där du faktiskt kan köpa dig ett likadant halsband som Carrie i satc har, eller denna länk där oemotståndliga smycken befinner sig!

Måste säga er att jag blir otroligt glad när jag ser att jag har fått kommentarer! Keep going guys och gör mig glad med fler!
Har inte så mycket att skriva om, måste gå och fixa i mitt rum! Men jag kanske slänger in ett inlägg ikväll, om inte annat hörs vi imorgon!

Pussar Linnea


UTMANING

UTMANING

Ojoj nu blev jag utmanad av  ida och antog utmaningen :)
Måste svara på alla dessa frågor:

REGLER:
*Beskriv först reglerna
*Svara på alla frågor
*Välj ut 6 personer att utmana
*Låt personen som utmanat dig veta att du antagit utmaningen

Fem saker som finns på din "Att Göra-Lista" idag (imorgon torsdag)
- Säga adjö till joovi innan hon drar till Kreta.
- Vara med min kusin
-Städa i mitt rum/läsa
-Försöka att ta de lungt
-Duscha

Vad gjorde du för 10 år sedan?
För tio år sedan var jag 4,5 år. Då var jag nog upptagen med att leva livet och ha de lätt! 

Ställen du bott på
Mam, pap och jag bodde i ett hus i tre år, sedan bytte jag och min familj hus med min farmor&farfar när min bror föddes, vi flyttade ca. 5 meter, mittemot varandra ligger husen på samma tom faktiskt. Höhö vilken historia! 

Fem saker du skulle göra om du blev biljonär
-Skämma bort mig själv & SHOPPA ofc, ingen gräns ?! (:
-Resa utomlands
-Skänka till de som har de illa ställt
-Köpa ett stort lyxigt hus
-Och mycket mer !

Jag har utmanat:
alex, joovi, astrid, hanna, wirre, mig själv !

Ashlee Simpson vs Ashlee Wentz

Det sägs att Ashlee Simpson nu har bytt efternamn till Wentz som maken Pete heter. Vad säger ni? Vad klär henne bäst?! Vill också gratta henne till graviditeten, det var på tiden!


Vi visste det!

dålig update

Logga in nu efter hela två dagar utan bloggande kanske verkar konstigt? Har kännts som en evighet utan min käraste blogg, men jag måste bara säga att jag har faktiskt ett liv utanför bloggen! Ibland känns det faktiskt bra att ta en paus ifrån datorn blir alltid kvar vid den alldeles för lääääääänge! Nog om det!

I måndags var jag som sagt på sex and the city filmen i kista men joovs och ida ! Gillade den så jävla mycket! Satt och skrattade så jag grät vid vissa tillfällen... såå bra! Det enda som känns väldigt tråkigt är att filmen kändes som ett slut på hela serien.. det hände väldigt mycket i filmen, kan de blir en till säsong men flera underbara avsnitt eller var filmen slutet?! Nej det kan väl inte vara så..? Eller?! Aja det lär väl uppenbara sig snart.. det är väl någon som vet!
Efter filmen drog ida snabbt somn fan till träningen (kul att hon kunde hänka iaf) vi träffade väldigt oväntat på fia som vi inte sett sedan skolavsluningen (5 jun) (!)  Det var såå roligt see henne! Har saknat henne! Vi sleepade hemma hos joovi och på tisdagen degade vi hemma hos henne tills det var dags för friskis&svettis ( yippie, vi fick med oss fia, ngn som vill hänka?) efter de drog vi till joovi för att kolla på gg som inte ens var! Plötsligt var klockan tio, med hungruga magar bestämde vi oss för at stanna hos henne över natten (igen)!

Idag skulle jag varit med min kusin men jaa det blev helt enkelt inte såå. Istället drog jag och fia till stinsen, galet shoppingsugna som vi var irrade vi runt i flera timmar, men visst resulterade det i inköp.

Jag hittade ett par pumps på rean, 199:-  vilket kap alltså! och jag lovar att dom är mycket snyggare på!
Köpte också en vit enkel klänning som jag ska ha tillsammans med mina skor på lördag (40 års fest) och några fina accesoarer till det!

Det var allt för mig, nu blir det "pussycatdolls 2"
Jävlar va långt inlägg det blev! hihi!
Enjoy reading / LinneaH


veckans låt



Takida - Curly Sue

bio today

Hellou darlings!

Sitter med laptopen i sängen, har precis spanat in halva (!) sista satc avsnittet, den stoppade mitt upp i avsniettet och nu hitar jag ine den andra delen, det gör egentligen ingenting efersom att jag redan har sett det en gång tidigare men kan det bli mer irriterande? 
Idag blir bion av, alltså satc, yippie! Drar dit med joovi sedan kommer ida. Läängtar jätte mycket! Sedan kanske det blir till att man går runt i kista och spanar på lite kläder?! Who know?
 Nu ska jag iallafall ringa till min älskade vän jovanna och planera dagen lite.. hoppas att hon är vaken!

Puss!

Namnbyte?

Jag har funderat på ett namnbyte? När jag skaffade bloggen skrev jag bara in ett namn som inte var upptaget. Trodde aldrig att jag skulle ta bloggen så seriöst! Nu känner jag bara att jag vill bli av med namnet!
Kan någon berätta för mig hur jag byter? Skulle bli evigt tacksam! Självklart förvarnar jag er innan jag byter så att ni vet vad jag ska byta till.

/ L .

"Homecoming"

Nu är jag hemma !

Ännu en midsommar avklarad! Känns som om midsommar är väldigt ofta, hmm.. konstig känsla!
Har haft det roligt, hade förväntat mig mer men det blev som det blev! Midsommar är iallafall det allra bästa!
Det var skönt at komma hem efter att ha varit hemmifrån! Har ju alla mina need-stuffs hemma, fast att komma hemifrån är inte så dumt heller. "Borta bra men hemma bäst"

Jag måste bara inflika en sak här; jag dööööööööööö längtar tills jag skaffar mig en egen lägenhet. Jag kände det på vägen hem att jafg lika gärna skulle kunna ha ett eget place. Fy farao vad skönt! Bestämma allting, göra precis vad man vill, inte behöva ta hänsyn till någon som finns i huset! Alldeles ensam! Jag längtar sjuk mycket! Så fort jag kan ska jag ta mitt pick&pack å dra! Do you feel the same ?!

Veckans planer? Ja du, jag har lovat mig sjäv att jag ska försöka hinna med ett biobesök, kan ni gissa filmen?
Sex and the city ofc! Ska kolla runt på grejer till mitt rum ex. färg. Lämna in min dator, som aldrig lämnas in :s (därför laddas inga bilder upp). Måste också träffa joovi innan hon drar iväg, och mycket annat! Ska kanske hinna med att ta hand om mig själv också! Det glömms lätt bort!

Oj, det nu har jag suttit med detta inlägg väldigt länge! Det går väldigt segt när jag samtidigt kollar på TV; "Little black book" . Det blev ganska låångt också, men vafan jag har ju inte uppdaterat på några dagar!

Men nu ska jag dra mig!
Ha de så bra i denna lilla stund som är kvar av söndag den 22 juni!
Pussar / L

Hiss eller diss?!

Känner att jag hittade en bra bild på Hilary Duff som jag skulle kunna hissa/dissa. Hon har en väldigt bra klädstil och klädvalet denna dag sitter som smecken på henne! Vet inte om jag skulle klä mig så, men det är plus på henne.  Så klart attt jag hissar detta fina val!

Hilary Duff svalkar sig med kaffe!






















Midsommarafton

Nej men ser man på! Sitter här framför datorn och bloggar iallafall, jag som inte visste om jag skulle få någon tid över. Det kanske blir några fler inlägg.. vem vet?!
Jag älskar verkligen att blogga! För dig som läser det här nu men är osäker på om du ska skaffa en blogg, tänk inte mer, bara gör det! Man bloggar mest för nöjets skull, och har du mycket att skriva om är det ju bara att blogga på och någon gång i framtiden kanske du till och med blir käns dör ditt bloggande.. Det är ju bara bonus!

Ah, en säkring gick men som tur är sparades inlägget i utkast. Puh!
Känner att jag ska hjälpa til lite nu, ska väl göra iordning mig snart, testa min nya vattenfasta mascara ! Yippie!

Så han nu en riktigt bra midsommar, så kanske jag slänger in ett inlägg senare..!
Varma puusar och kramar, Linnea

"Dagen innan"

Sötnosar, nu sitter jag hemma hos mina kusiner.. ska snart dra mig till husvagnen, vi har den att sova i för att det är ont om sovplatser när alla kommit, läsa lite och läääängta efter morgondagen!
Åhh, jag verkligen älskar midsommar! Ska inte tjata så mycket om det.. det vet ni ju redan att jag gör!

Men från en sak till en annan... Det är så att jag blir jätte glad när jag får kommentarer, fortsätt att kommentera, så kan ni göra mig ännu gladare, vill ju bevisa för mig själv att jag inte skriver allt för mig själv, utan att det verkligen är några som läser den ! KOMMENTERA MERA !

Nu vet jag faktiskt inte hur lång tid det tar innan jag bloggar igen... jag lovar att jag ska slänga in ett inlägg eller två om jag har någon tid över, men det är ingenting jag kan garantera, Så passa på att njuta av min kära blogg!

Ha det BÄST!
/ L innea


Veckans låt



Sahara Hotnights - Cheek to cheek    

S A T C

Jag skulle bli riktigt "happy" om två SATC - biobiljetter slank ner i min brevlåda. Den filmen får man bara inte missa!

SJPs klänning syntes!SJP's klänning går inte att undgå, riktigt festlig ?!


































MIDSOMMAR !

Sitter i köket med solen bakom ryggen ! Åh, vad jag önskar att det skulle kunna bli varmt och soligt i midsommar !

Planerna inför midsommar lyder; Idag (torsdag) nu på dagen åker jag ut till mina kusiner där festen ska hållas, vi förbereder inför helgens fest.
Imorgon (fredag) är det självaste midsommarafton, då kommer alla gäster och det blir alla möjliga lekar.. sen fest + att det rasar in fler människor som vill vara med på vårt gigantiska party !
Lördag; som är självaste midsommardagen är sig ingen deppardag, då blir det lika stor fest!
Söndagen är slutet på allt, då köper vi hem all slags bakis mat, pizza, kebab m.m.
Detta är någonting som jag håller kärt, jag kommer aldrig att bryta denna tradition för någonting, igenting kan komma ivägen för detta, jag kan bara säga att det är årets höjdpunkt!






















Självklart har vi våran egen tillverkade midsommarstång!


HISS ELLER DISS ?!

Hittat en nice bild på Ashlee Simpson så då kan jag ju passa på att ställa mig en ordinära frågan; HISS ELLER DISS?!
Gillar hennes hår numera så det får ett stor + , sen är outfiten väldigt stilren och snygg ! Like it ! Denna bild HISSAR jag !

Ashlee Simpson och Miley Cyrus på Kids Choice Awards 2008!






































Eva Longoria Parker & Tony Parker

Är det någon mer än jag som tycker att Parker - paret är söta? Det skiljer väldigt mycket på dom i längden men Eva lyckas höja upp sig till en "högre nivå" ! Ur söta !





Tisdag

Hej alla glada !
Midsommar är nära nu, längtar som fan ! Skriver om midsommar planerna i ett annat inlägg.

Idag har jag varit med felle, sanna och joovi i stinsen. Shoppade två nya saker, inte så mycket med det är ju alltid roligt att komma hem med någon påse! Drog hem run femtiden och förberedde mig inför friskis och svettis passet som jag och joovi gick på. Det är rikigt roligt, särskilt när man kan gå med någon somman känner ! (:

Har hållit mig till nyttigheterna, känns väldigt bra!

Ska dra mig, här kommer ett av mina inköp, skor, fast mina 'r vita!
PUSS !

Design

Som ni ser har jag fixat lite med bloggdesignen igen, dock är jag ännu inte klar! Min data hakar upp sig lite då och då, därför fortsäter jag en annan dag med det som återsår !

Puss !


Nytt liv !

Hajj sötnosar !

Sitter just nu framför datan och äter gröt (usch) bra mat efter träning ! Jag och joovi har nämligen varit på "Friskis & Svettis" idag. Joovi är nybörjare men jag har som sagt gått där några gånger ! Hon tyckte att det var roligt så vi ska nog hasa oss dit imorgon också!

Ett nyttigare liv står på våra scheman. Regelbundna måltider som dessutom ska vara nyttiga, inget godis eller bakverk på veckorna förutom vid högtider (midsommar) motionera mera! Ja hörrni, vi får allt bra se hur detta kommer att funka, men är man villig att nå sitt mål, kämpar man ihärdigt för att nå det! Eller hur?!


Nyttigt är bäst

Sitter i sängen hemma hos mig med joovi, vi har varit jätte nyttiga med grönsaker och dipp istället för godis. Bra jobbat av oss! Imorgon ska vi till en färgaffär i Norrviken för att få lite insperation till mit rum som jag ska försöka göra iordning nu på sommarlovet! Vi ska också försöka hinna med ett pass på "Friskis & Svettis" . Härligt härligt!
Nä, nu ska vi ha lite spa-kväll.

God natt på er sötnosar!
Linnea <3

At joovi's place

Sitter hemma hos joovi (igen) och bara chillar! Avgudar hennes rum nu, vi möblerade som sagt om i hennes rum häromdagen, och det blev snyggt, saknades bara lite detaljer som hon idag var och köpte. Kika till i hennes blogg, finns som en länk i min blogg ! (;

Idag drog jag och mamma till Väsby C för att jag skulle kolla på en bikini på affären "NewYorker". Hittade en i min storlek och i en snygg färg, så nu väntar jag bara på att badtiderna kommer tillbaka! Sedan svängde vi förbi i Edsberg där min bror spelade fotbolls cup, det började spö- regna och jag blev praktiskt taget dyng-sur ! Så jag drog hem och tog en varm dusch, sedan drog jag till joovi !

Vet inte hur planerna för kvällen lyder ännu, men något roligt ska man kanske kunna hitta på ! (:
Kramisar !

Sverige vs Spanien

Gick inte så bra för oss i matchen Sverige vs Spanien ! Tyckte faktiskt att det såg ljust ut i första halvlek, men vad hände sedan i slutet av andra?! Fuck att vi förlorade! ( 1-2) Bra kämpat ändå Sverige, vi ska ju faktiskt peppa våra representanter ! Go Sverige i nästa match, eller ska man säga " bättre lycka nästa gång " ?


TÄVLING

Var med och tävla om make- up-store smink i Natalies(.se) blogg ! Skit roligt, speciellt om man vinner ! (a)


CITAT

" Even the best fall down sometime"

inrednings arkitekter ?!

Igår tillbringade jag dagen med min älskade jovanna! Vi chillade hela dagen, fram till kvällen då det blev fart på oss! Vi cyklade till Vinn där vi köpte frukt till våran ljuvliga frultsallad. Sedan möblerade vi om i joovis rum, ahh bra inredare som vi är, blev det snyggt som fan! Sov hos över hos henne och vi vaknade kockan 1 (!) Hjälp liksom! Ahh nu sitter jag här hemma, laddar inför Sverige - Spanien och våra gäster (mina kusiner) har precis kommit (: slänger in litte roligare inlägg senare !

puss/ L

Kidnappning

Hej alla glada !
I torsdags var det som sagt joovis föddelsedag ! Det blev ett roligt firande. Något hon aldrig kommer att glömma!

Det började med att jag och Karin träffades hemma hos mig för att baka en jordgubbstårta till födelsedagsbarnet. Vi hade först tänkt oss att gå hem till joovi för att lämna över tårtan och sen umgås med henne, men det blev ändrade planer när Clara, Alex, Bella kom hem till mig. Vi bestämde oss för att käka tillsammans och få Joovi at komma till mig med en hungrig mage. Vi kom fram till att vi skulle kidnappa henne ! Mohaha. Så Karin och Clara vandrade hem till joovi, sminkade henne FULT, satte på henne ett rosa nattlinne och utanpå det en rosa morgonrock. Dom satte på henne en ögonbindel och riktiga "flyg-glasögon" så att hon såg ut som en fluga. Hennes hår såg ut som fan, och hennes händer var fast satta med handbojor. Utan syn över hur hon såg ut eller vart hon skulle vandrade Karin och Clara hem till mig med kära joovi. När dom kom fram började vi sjunga, och äntligen kunde hon se vart hon var!

Haha, hon sa : Åhh vad taskiga ni är! Och fan vad jag ser ut!
Vi käkade middag tacos hon öppnade sin efterlängtade present höhö XD
Efter det blev det tårta made by: Karin & Linnea the pro's.
Efter det blev det hemfärd för alla och joovis födelsedag var snartt över !
Kände att det blev ganska lyckat, eller vad säger du joovi ?

Skriver snart om fredagens aktiviteter..
. L

GRATTIS JOVANNA

JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA, UT I 100 ÅR !!!!!
Älsklingspälskling
jovanna fyller byxmyndig todaaaay ! Gratta henne mestmestmest för att hon är bäst !  Nu ska hon leva livet eller hur! ? Hoppas att hela Sverige ser mitt inlägg ! (: 
 
Åhh ja vill oxå fylla femton år, men det är ett tag kvar.. "/ Aja..

Och Älsklings fia är sjuk (nej, hon har ingen blogg)  stackars henne nu på sommarlovet och allt ! Lid med henne ! Det gör jag iallafall !  Nu ska jag dra mig och fortsätta med städningen ! suck!

Kramisar / L


hellu

Nu sitter jag hemma hos min kusin och väntar på att han ska komma hem! Han har nämligen gått ut nian idag så det blir lite firande med mniddag, efterrätt och nästan hela släkten deltar ! Fett myys. Längtar tills jag ska gå ut nian, men det är ju bara drygt ett år kvar så, snart är det faktiskt min tur! (:

Känner mig faktiskt väldigt nöjd med min bloggdesign, är inte riktigt färdig ännu, skall fixa testen och lite andra små detaljer, men jag måste fixa det när jag har tid över ! Nu ska jag dra för jag misstänker att dem kommer nu ! '
 puss

bloggdesign fixad !

Hellu sötnosar ! Jaa som ni ser har jag nu en snygg bloggdesign tack vare joovi! TACK ÄLSKLING <3.
Jag ska fixa lite grejer senare men, kollar på gossip girl nu (:

Idag har jag och Karin varit i Stockholm staden (för er som inte vet det, är det faktiskt våran kära huvudstad) vi satt på en uteservering och åt god lunch, sedan gick vi i affärer, fett myys var det iallafall ! Just nu sitter jag hemma hos joovi, gabska självklart eftersom att hon hjälpt mig med bologgen. Efter gossip girl ska vi dra till den n ya öppnade donken å käka lite middag, mums !


Men nu ska jag dra för nu börjar gossip girl igen!
/ L

äntligen uppdatering !

Herregud, jag har inte uppdaterat på år och dagar! Det har varit det ena och det andra, b.la. brist på tid, ej tillgång till dator, och flytten av bloggen. Känns inte så bra om jag ska vara helt ärlig. Men jag ska verkligen skärpa mig nu, ska skriva flera inlägg, skriva om varierande och intressanta saker man vill läsa om och få hjälp med min bloggdesign (!)

Över till nuet; Har ni följt mina inlägg som jag skrivit sedan en sådär månad tillbaka vet ni nog vad jag har i detta läge?
SOMMARLOV ! Har tagit mig igenom min försa sommarlovsdag idag, kändes chill liksom !

torsdags var det iallafall jätte roligt, var hemma hos en klasskoompis, eller rättare sagt nästan hela klassen var hemma hos honom. Vi badade hela dagen, kollade film o.s.v. kändes som ett bra avslut på åttan! Sov över hos ida den natten med FF i släpet ! Och på fredagen åkte jag och Ida ut till Mista som ligger i Vaxholm, det var så himla mysigt där, vi tältade, badade, umgicks med massa folk, åkte båt, solade (brände oss) . Räknar jag upp allting tar det upp hela inlägget och det känns så ödsligt med tid. Hursomhelst kom jag hem igår, trött som fan men ändå villig att stanna kvar ett tag till, längtandes efter min dator och min kära blogg. Självklart funkade det inte att logga in p.g.a. flytten som jag inte hade någon aning om, då blev jag väldigt arg !

Nu sitter jag iallafall här framför min älskade laptop och lyssnar på musik, chattar, bloggar och äter jordgubbar. Det känns liksom som att det alltid ska vara så, livet leker !
Framtida planer i veckan , avslöjar jag inte ännu, ni får vänta med spänning !

HA DET BÄST !
/ L .

hittat kläder !

Sitter här och skrattar mig lycklig! Jag hittade kläder! Det blev en korallrosa-hallonröd, vet inte vad det är för färg klänning. Obs, tub - klänning ! Köpte också en bra bh med avtagbara axelband till det. Nu är det bara accesoarerna som ska fixas med det hinner jag på två dagar. Hann underligt nog också in hos frissan. Klippte min efterlängtade hel- lugg, och det känns mycket bättre än min misslyckade "sne-lugg" som jag haft.

Här kommer veckans schema.
Tisdag; Imorgon ska jag och några tjejer kolla på niornas bal, har lovat älsklings felle att göra det, och så klart gör jag det med nöje ! (:
Onsdag; Efter skolan ska mångamånga i min klass iväg till stinsen och försöka hitta en present var till Pia & Fredrik.
Torsdag; SKOLAVSLUTNING ! <3<3
Fredag; Nationaldagen, vet ej vad som händer ! Men heja Sverige!

Ska göra iordning mig inför kvällen nu.
Puss & Godnatt
// L


vattenkrig

Idag har jag varit i den tråkiga skolan, har haft vanligt schema idag, suck! Men dock så har jag och några polerz haft vattenkrig, ehm snacka om att vi fick utskällning, så jävla patetiskt att göra en sådan stor grej av det. Haha det var iallafall roligt! Nu ska jag och mami dra till stinsen och kolla kläder till torsdag (måste hitta)! Juste vårat so-betyg är indelat i fyra delar, och jag fick idag reeda på vad jag hade i alla delar, jag kan ju bara säga att betyget glädjer mig något fruktansvärt!

Got to go
// L

bloggberoende

Ännu en dag har gått.. Idag skulle jag och några tjejer köpa en "hejdå-det-är-tråkigt-att-du-slutar-present" till våran engelska lärare, men det blev knas så vi tar det i veckan istället. Jag och my lovely Jovanna (känd som joovi) stannande kvar i stinsen och där blev vi kvar nästan hela dagen. Blev bara ett inköp ett par beiga shorts ifrån h&m, har sjukt mycket funderingar kring mina avslutningskläder att´jag ine kan koncenrera mig på annat!

Juste jag har inte berättat varför jag inte laddar in bilder i bloggen;
min data beter sig på ett konstigt sätt så jag ska lämna in den, känns då väldigt onödigt at ladda in bilder som sedankanske försvinner(?)

Nu sitter jag och läser olika bloggar, det är så otroligt roligt! Är beroende!
En av dom är http://jagochlillatindra.blogg.se/ den är mysig att läsa!

Ni tycker att jag har tråkig design på bloggen, inte sant?
Ska fixa den, I promise. Men då måste ni kommentera lite också!

Gotta go!
Kramisar

RSS 2.0